ΣΜΙΛΗ ΑΤΕ | ΑΝΩΝΥΜΗ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ - Εταιρεία

 • ΤΕΧΝΟΚΥΚΛΑΔΙΚΗ ΑΤΕ

ΑΠΕΙΡΑΝΘΟΣ ΝΑΞΟΥ

Τ.Κ. 84302

ΤΗΛ. 22850-61140

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2013 δραστηριοποιείται κυρίως στο νομό Κυκλάδων έχοντας στο ενεργητικό της πλήθος Δημοσίων και Ιδιωτικών έργων.

 

 • Χ. ΤΣΑΛΑ & ΣΙΑ ΕΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ

ΛΑΡΔΗ 4 & ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ 1, ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, 13561

ΤΗΛ. 210-8326692

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2005 δραστηριοποιείται στο νομό Αττικής έχοντας κύριο αντικείμενο την κατασκευή οικιστικών συγκροτημάτων.

 

 

 • ΠΡΟΠΟΛΙΣ ΑΤΕ

ΑΓΙΟΥ ΑΝΔΡΕΑ 1, ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ, 13561

ΤΗΛ. 210-8326692

FAX. 210-8544742

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2016 και δραστηριοποιείται στον τομέα των κατασκευών.

 

Η ΣΜΙΛΗ ΑΤΕ είναι μία σύγχρονη τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται 20 και πλέον χρόνια στο χώρο της μελέτης και της κατασκευής, παρέχοντας σύγχρονες και ποιοτικές υπηρεσίες σε διεπιστημονικό πεδίο και σε κάθε στάδιο εξέλιξης ενός έργου: από τον αρχικό προγραμματισμό, τη μελέτη, την κατασκευή, τη διαχείριση.

 

 

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ

Μέρος του οράματός μας και στόχος της ΣΜΙΛΗ Α.Τ.Ε είναι το αίσθημα ευθύνης και η ευαισθησία προς την κοινωνία και το περιβάλλον. Για αυτό το λόγο η Εταιρεία σε κάθε έργο που αναλαμβάνει έρχεται σε επαφή με την τοπική κοινωνία και την ενισχύει με τοπικές δράσεις εκπαιδευτικές, αθλητικές, περιβαλλοντικές ή άλλες. Η στρατηγική της Εταιρείας και ο στόχος της βιωσιμότητας ως προς την κοινωνία, το περιβάλλον και την οικονομία, αποτελεί μια συλλογική ευθύνη που απαιτεί τη δημιουργία συνεργειών με φορείς που μας βοηθάνε να εξελισσόμαστε δημιουργικά. Έτσι μέχρι στιγμής έχουμε υλοποιήσει πληθώρα δράσεων αξίας πάνω από € 50000 το 2019 σε βασικούς τομείς της κοινωνίας και του περιβάλλοντος. Ορόσημα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) αποτελούν οι πιστοποιήσεις που κατά καιρούς έχουμε αποκτήσει με στόχο την περιβαλλοντική και κοινωνική πορεία μας.

 

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Σχετικά με την κλιματική αλλαγή και την προστασία του περιβάλλοντος, η ΣΜΙΛΗ Α.Τ.Ε αναγνωρίζοντας πως η εταιρική ανάπτυξη και τα τεχνικά έργα πρέπει να συμβαδίζουν με τη προστασία του φυσικού περιβάλλοντος, σέβεται και τηρεί όλους τους νομικούς κανόνες και απαιτήσεις σε σχέση με τη λειτουργία της. Επιπλέον, όπου επιτρέπεται στην κατασκευή των έργων ενσωματώνει φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και προϊόντα και αποβλέπει στη μείωση του ενεργειακού και περιβαλλοντικού αποτυπώματος στον κύκλο ζωής ενός έργου. #zeroenergybuildings Τέλος, στηρίζει σκοπούς που συμβαδίζουν με το όραμά της όπως ένα ασφαλές και καθαρό περιβάλλον χάρη στη νέα ‘ηλεκτρική’ εποχή μετακίνησης και τη χρήση ποδηλάτων για περιβαλλοντική και κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση #emobility. Τα έργα που επιλέγουμε να αναλάβουμε αποσκοπούν στην αντιμετώπιση παγκόσμιων περιβαλλοντικών προβλημάτων όπως η λειψυδρία αλλά και στη δημιουργία υποδομών που θα στηρίξουν νέες και πράσινες πρακτικές (π.χ. αειφόρα κτίρια) #breeam. Πολιτική μας είναι να εξελισσόμαστε συνεχώς προκειμένου να διασφαλίζεται η συνεχής βελτίωση των περιβαλλοντικών μας επιδόσεων.

 

ΤΟΠΙΚΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ

Με στόχο την ανάπτυξη της κοινωνίας και την ενίσχυση των πολιτών, η δέσμευσή μας εστιάζεται στις εξής ενέργειες:

 • Βελτίωση της ποιότητας ζωής μέσω της υλοποίησης έργων υποδομών.
 • Ανάδειξη του τοπικού πολιτισμού μέσω της διατήρησης του φυσικού και αρχιτεκτονικού τοπίου.
 • Προσφορά θέσεων απασχόλησης όπου δραστηριοποιούμαστε και αναπτύσσουμε οικονομικές δραστηριότητες.
 • Υποστήριξη της δια βίου εκπαίδευσης και των κοινωνικών δεξιοτήτων, μέσω εκπαιδευτικών προγραμμάτων και υποστήριξης εξοπλισμού εκπαιδευτικών ιδρυμάτων.
 • Ενίσχυση της επιχειρηματικότητας μέσω κοινωνικών επενδύσεων και της οικονομικής στήριξης επιχειρηματικών φορέων.
 • Στήριξη του αθλητισμού και της υγείας με την ενίσχυση αθλητικών συλλόγων και την οικονομική υποστήριξη δομών υγείας.

 

#sustainability #climatechange #environment #corporateresponsibility 

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΣ

 • Με γνώμονα τη διαρκή επέκταση των δραστηριοτήτων και των έργων τα οποία αναλαμβάνουμε αλλά και τη διατήρηση υψηλών επιδόσεων απασχολούνται σήμερα στα γραφεία περίπου 30 εργαζόμενοι με ένα ευρύ φάσμα ικανοτήτων. 
 • Το ανθρώπινο δυναμικό της ΣΜΙΛΗ Α.Τ.Ε., αποτελείται μεταξύ άλλων από ένα σύνολο μηχανικών, επιστημόνων, χειριστών μηχανημάτων και μαστόρων.

 

ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

 • Οι άνθρωποί μας είναι η δύναμή μας αφού αποτελούν τον καθοριστικό παράγοντα επιτυχίας τόσο των τεχνικών έργων, όσο και των επιχειρησιακών στόχων και της εταιρικής στρατηγικής.
 • Το όραμα των ανθρώπων της εταιρείας αποτελεί τον πυρήνα αξιών της Εταιρίας και τον σκοπό ύπαρξής της, αφού είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την αφοσίωση, το τεχνικό ήθος και την αίσθηση ευθύνης ως προς τα έργα και την κοινωνία. 
 • Το καθεστώς ομαδικής δουλειάς και το πνεύμα συνεργασίας που μας διακρίνει μας κάνει καλύτερη εταιρεία. Σε αυτό συμβάλει και η συνεχής παροχή εκπαίδευσης και ανάπτυξης των εργαζομένων με στόχο την επιχειρησιακή αριστεία.

 

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΣΤΑΔΙΟΔΡΟΜΙΑΣ

 • Η Εταιρεία παρέχει σήμερα την δυνατότητα εργασίας και εκπαίδευσης σε νέους ανθρώπους και μηχανικούς στα πλαίσια των έργων που εκτελούμε. Προσπάθεια της Εταιρείας είναι η διατήρηση υψηλής απόδοσης, δημιουργικότητας και παραγωγικότητας, με παράλληλο στόχο να μεταλαμπαδεύσουμε εμπειρία και γνώση στους νεότερους.  Άνθρωποι όλων των ηλικιών οι οποίοι αποδέχονται τις αρχές της Εταιρείας και διακρίνονται από διάθεση για γνώση και δουλειά που επιθυμούν να ενταχθούν στο ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρείας μπορούν πάντα να επικοινωνήσουν μαζί μας [ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ].

 

Η φιλοσοφία της ΣΜΙΛΗ Α.Τ.Ε είναι η αξιοπιστία και η αντοχή στον χρόνο. Η Εταιρεία πήρε το όνομά της από το εργαλείο με την πεπλατυσμένη κοφτερή άκρη που οι αρχαίοι ημών πρόγονοι κατασκεύαζαν αγάλματα και έργα όπως ο Παρθενώνας και τα γλυπτά του διάκοσμα.

     Σμιλεύοντας το ξύλο, σμιλεύοντας την πέτρα, σμιλεύοντας το χρόνο, στην αιωνιότητα.

Ιδρυτές  της Εταιρείας η  Χρυσούλα Τσάλα και ο Γιάννης Μαργαρίτης, ξεκίνησαν το 2000 με δημόσια έργα στις Κυκλάδες και σημαντικό ορόσημο την ανακατασκευή ανεμόμυλου στην Αμοργό. Το 2003 ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της εταιρίας ως Ομόρρυθμη Εταιρεία (ΟΕ) ενώ το 2007 έγινε τροποίηση καταστατικού σε Ανώνυμη Τεχνική Εταιρεία (ΑΤΕ), με την απόκτηση πτυχίου 3ης τάξης για τα δημόσια έργα. Το 2010 ανοίχθηκαν νέες προοπτικές για τις δραστηριότητες της Εταιρείας, με την αναθεώρηση του εργοληπτικού πτυχίου σε 4ης τάξης. Παράλληλα η Εταιρεία κατασκευάζει ήδη πέντε νέες μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες τεσσάρων αστέρων σε Κέρκυρα και Κρήτη. Το 2013 η ΣΜΙΛΗ Α.Τ.Ε κέρδισε το πρώτο της Δημόσιο Διαγωνισμό για την κατασκευή Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων στην Αντίπαρο. Έκτοτε η Εταιρεία έχει κατασκευάσει και λειτουργήσει περισσότερες από πέντε Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων σε διάφορα νησιά ανά την Ελλάδα.

Σήμερα η Εταιρεία συνεχίζει να έχει ένα σύνολο δημοσίων έργων σε όλες τις κατηγορίες με κορωνίδα την κατασκευή δύο φραγμάτων τα οποία είναι σε εξέλιξη. Τα δύο αυτά φράγματα σε Νάξο και Ρόδο, δίνουν στην Εταιρεία νέα δυναμική, εμπειρία και τεχνογνωσία ενισχύοντας την παρουσία μας στον κλάδο.

Στον ιδιωτικό τομέα συνεχίζουμε αδιάλειπτα με πολλά κτιριακά έργα και κύρια αντικείμενα τόσο τη μελέτη και ανάπτυξη ακινήτων πολλαπλών χρήσεων όπως κτίρια κατοικιών, εκπαιδευτηρίων, αθλητικών εγκαταστάσεων, επαγγελματικών χώρων όσο και τη μελέτη, κατασκευή και ανακαίνιση συνόλου ξενοδοχειακών μονάδων. 

 

Η Εταιρεία απευθύνεται σε εταιρίες, ιδιώτες και το Δημόσιο με κύριο σκοπό την:

 • Ανάληψη και κατασκευή έργων, που απαιτούν ειδικά πτυχία, στην Ελλάδα ή και στο εξωτερικό.
 • Διαχείριση τεχνικών έργων εντός χρονοδιαγράμματος και προϋπολογισμού βάσει ποιότητας και ασφάλειας.
 • Ολοκλήρωση μελετών για την ανάπτυξη ιδιωτικών οικοδομικών έργων.
 • Λειτουργία και συντήρηση τεχνικών έργων κάθε μορφής και φύσεως για την υλοποίηση των επενδυτικών στόχων. 

 

 

 • ΟΡΟΣΗΜΑ

  Ορόσημα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) αποτελούν οι πιστοποιήσεις που κατά καιρούς έχουμε αποκτήσει με στόχο την περιβαλλοντική και κοινωνική πορεία μας:

  1. Σύστημα Διαχείρισης Υγιεινής και Ασφάλειας στην Εργασία κατά ISO 45001:2018
  2. Σύστημα Διαχείρισης Ενέργειας  κατά ISO 50001:2011
  3. Σύστημα Διαχείρισης Οδικής Ασφάλειας κατα ISO 39001:2012
  4. Σύστημα Ασφάλειας Πληροφοριών σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ISO 27001:2013
  5. Σύστημα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης κατά EN ISO 14001:2015
  6. Πιστοποιημένο Σύστημα Διασφάλισης Ποιότητας σύμφωνα με τις απαιτήσεις του ISO 9001:2015

 

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ;

Η ΣΜΙΛΗ ΑΤΕ είναι μία σύγχρονη τεχνική εταιρεία που δραστηριοποιείται 20 και πλέον χρόνια στο χώρο της μελέτης και της κατασκευής, παρέχοντας σύγχρονες και ποιοτικές υπηρεσίες σε πολλαπλά επιστημονικά και τεχνικά πεδία και σε κάθε στάδιο εξέλιξης της ζωής ενός έργου από τον αρχικό προγραμματισμό, τη μελέτη, την κατασκευή και τη διαχείριση.

Το έμπειρο δυναμικό και η επιθυμία συνεχούς βελτίωσης των προσφερόμενων υπηρεσιών αποτελούν τους κύριους άξονες μιας μακράς και βιώσιμης σχέσης με τους πελάτες και τους συνεργάτες μας για ένα τεχνικά άρτιο αποτέλεσμα.

 

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ:

Να παρέχουμε ασφαλή και ποιοτικά έργα που αντέχουν στο χρόνο.
Να παράγουμε έργα τα οποία βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των πελατών μας.
Να μεγιστοποιήσουμε την προσδοκώμενη αξία των έργων που παραδίδουμε.
Να διαμορφώσουμε μια περιβαλλοντική συνείδηση (περιβαλλοντικά φιλικές επιλογές) παράγοντας έργα που προστατεύουν το περιβάλλον και χρησιμοποιώντας οικολογικά  υλικά. 

 

ΤΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΑΣ:

Κατασκευάζουμε με βάση το τετράπτυχο 'ΧΡΟΝΟΣ-ΚΟΣΤΟΣ-ΠΟΙΟΤΗΤΑ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ'.
Σχεδιάζουμε εμπνευσμένα έργα με ποιοτικά χαρακτηριστικά σε προσιτές τιμές.
Επενδύουμε στις 'πράσινες' πρακτικές. #ecofriendly
Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις του κλάδου και τις ενσωματώνουμε στις πρακτικές μας. #trending

Save
Cookies user preferences
We use cookies to ensure you to get the best experience on our website. If you decline the use of cookies, this website may not function as expected.
Accept all
Decline all
Analytics
Tools used to analyze the data to measure the effectiveness of a website and to understand how it works.